Thursday, December 20, 2012

Utilizarea tuburilor radiante in industrie


Utilizarea tuburilor radiante in industrie

 

Tuburile radiante pot fi folosite in majoritatea spatiilor inalte cum ar fi terenuri de tenis acoperite, sali de sport, spatii de productie si depozitare, sali de expozitie/prezentare.
Spatiul foarte mic necesar instalarii permite ca tuburile radiante sa poata fi montate in hale deja existente, precum si in hale cu poduri rulante.
Tuburile radiante pot fi de asemenea folosite si in centre de distributie a marfurilor, in centre comerciale, hangare, santiere navale.

Tuburile radiante pot fi adaptate individual pentru fiecare forma si dimensiune de hala.
Pot fi montate in plafon sau fixate pe peretii laterali, lucru ce constituie un mare avantaj cand se renoveaza sau se echipeaza halele existente inclusiv cele cu poduri rulante. Caldura radiata este extrem de confortabila, aceasta incalzind doar suprafetele si nu corpurile. Randamentul acestui tip de radiatie este extrem de ridicat.

Radiatiile infrarosii asigura un sistem de incalzire economic in fabrici si depozite, statii de containere si magazii, santiere navale si docuri, si, impreuna cu sistemul brevetat de ventilatie aerostar, si in sali de expozitie si de sport. Caracteristicile pozitive ale Etastar il definesc ca cea mai buna solutie pentru asigurarea unei atmosfere placute, fara costuri mari, in spatii inchise, mai ales in mall-uri si complexe de birouri.

Sursele de alimentare in cazul tuburilor radiante sunt gazul natural sau GPL.
Unitatile radiante necesita in teren un termen scurt de asamblare. Pe timpul perioadei de constructie sau reconstructie necesita doar mici intreruperi in flluxul de productie.

Sistemul de evacuare a gazelor arse este construit complet din otel inoxidabil, existand varianta simpla pentru o singura instalatie sau varianta duplex pentru doua instalatii de incalzire a min.35 kw.
Sistemele pot fi scoase prin acoperis sau printr-un perete lateral, la dreapta sau la stanga instalatiei.
Sistem de reglare a temperaturii permite programarea saptamanala, zi/ noapte, fiind dotat cu ceas digital, termostate, de blocare telecomanda, comutator manual / automat. Cele mai complexe sisteme permit controlul in intregime automat al procesului, transmisie de date prin retea BUS, display de supraveghere, memorare a datelor, temperaturilor, iar optional, conexiuni prin modem, deservire de la consola PC, afisarea grafica a datelor memorate.

 



No comments:

Post a Comment