Thursday, December 20, 2012

Factorul decisiv pentru o încălzire rentabilă şi convenabill


 

Fiecare măsură adoptată se concentrează asupra spaţiului ce necesită încălzire. Fie că este vorba de clădiri noi sau proiecte de dezvoltare, clădiri industriale sau spaţii în aer liber – diversitatea de cerinţe necesită soluţii flexibile.

Echipa noastră de proiectare şi service are zeci de ani de experienţă în planificarea şi implementarea conceptelor de încălzire. Bazându-ne pe această experienţă, avem capacitatea de a satisface cerinţe cât mai complexe. După analizarea situaţiei actuale şi comparaţia sistemelor folosind diferite tehnologii de încălzire, elaborăm studii de fezabilitate şi o comparaţie privind funcţionarea şi eficienţa din punct de vedere al costurilor şi consumului de energie, prezentându-vă eficienţa diferitelor sisteme.
După identificarea unui sistem de încălzire sau a unei combinaţii de tehnologii de încălzire adecvate, planificăm şi proiectăm întreg sistemul de încălzire, inclusiv tehnologia de control selectată de dumneavoastră. Noi vă asigurăm nu doar produse, ci şi soluţii gata de utilizare, la cheie.

Scopul nostru este de a vă depăşi aşteptările

Numele Schwank este sinonim cu radianţii infraroşu pe gaz. Ca inventator al radiantului ceramic infrarosu pe gaz, Schwank are mare experienţă în fabricarea şi instalarea acestor sisteme. Cei peste 150,000 clienţi satisfăcuţi [a se consulta secţiunea „Referinţe” din situl oficial Schwank.ro] şi cele peste 2 milioane de radiante vândute vorbesc de la sine.
Cu Schwank aveţi garanţia unui câştig sigur:
  • Servicii complete, de la proiectare, asistarea la instalare şi instalarea efectivă, până la service şi întreţinere regulată
  • Servicii de inginerie, precum planificarea şi proiectarea
  • Documentaţie detaliată privind sistemele de încălzire
  • Instrucţiuni de instalare şi de utilizare directe, standard pentru toate echipamentele
  • 30 din inginerii noştri de service de la Schwank pentru service şi întreţinere la locul de instalare
  • Service 24h
  • Aprovizionare cu piese de schimb garantată pe o durată minimă de 10 ani

Ca producător german, suntem fideli cerinţelor dumneavoastră de a furniza produse şi servicii „Made în Germania”. Alegând Schwank, puteţi fi sigur că sunteţi în centrul atenţiei noastre.
După proiectarea, planificarea şi identificarea soluţiei cele mai avantajoase, nu vă lăsăm pur şi simplu să vă descurcaţi singur. Proiectele de instalare sunt supravegheate şi implementate cu profesionalism de către inginerii şi instalatorii noştri în cel mai scurt timp. Instalatorii noştrii sunt specialişti în domeniul lor. Aceştia asigură punerea corectă în funcţiune a noului sistem de încălzire. La solicitare puteţi obţine toate serviciile dintr-o singură sursă. Supraveghem şi efectuăm instalarea alimentării cu gaz sau electricitate, instalarea radiantelor selectate de către profesionişti şi conectarea la sistemele centrale complexe de control ale clădirilor. Sistemul complet este pus în functiune imediat după finalizarea instalării sistemului de încălzire şi a tehnologiei de control corespunzătoare. Şi în acest domeniu personalul service-ului nostru este alcătuit din profesionişti şi persoane calificate. Vă oferim asistenţă pentru a obţine toate aprobările necesare, spre exemplu de la firma de întreţinere a coşului de fum sau de la furnizorul de gaz, până când sistemul dumneavoastră este acceptat şi predat dumneavoastră gata de utilizare. Asta înţelegem noi prin service – de la contactul iniţial până la punerea în funcţiune cu succes.

 


No comments:

Post a Comment