Thursday, December 20, 2012

Controlor ThermoControl Plus


Controlor ThermoControl Plus

Controlul de ultimă generaţie gândeşte anticipat
Orice sistem de încălzire devine eficient şi economic doar în măsura în care controlul său îndeplineşte aceste cerinţe. Pornind de la această premiză, inginerii Schwank au creat un control extraordinar: "ThermoControl Plus".Pentru a asigura o funcţionare eficientă din punct de vedere energetic şi ecologică a sistemului de încălzire, un sistem de control inteligent trebuie să poată fi adaptat la caracteristicile specifice ale clădirii şi utilizării sale. Controlul trebuie să îndeplinească anumite cerinţe în funcţie de faptul dacă se doreşte încălzirea cu un consum redus de energie a unui spaţiu de logistică, a unui atelier, a unui depozit, a unei hale de producţie sau chiar a unei săli mici de sport. ThermoControl Plus este capabil să satisfacă tot felul de cerinţe şi totodată ia în calcul încă un factor esenţial: confortul în funcţionare.

Tehnologia de ultimă generaţie
Modulele de service orientate spre practică şi meniul de navigare auto-explicativ facilitează manevrarea zilnică a sistemului de încălzire. Împreună cu un Sistem de Management al clădirii [BMS], ThermoControl Plus constituie un exemplu de inginerie futuristă cu control automat pentru clădirile industriale. ThermoControl Plus, ca şi modulele de comunicaţie pentru service de la distanţă şi Sistemul de management al clădirii, pot fi incluse cu uşurinţă şi rapid în alte sisteme, chiar şi în sisteme de încălzire Schwank deja existente.
  • Compatibil cu sisteme de încălzire cu o singură treaptă, 2 trepte sau în modulaţie
  • Determină automat timpul de pre-încălzire optim - CostControl
  • Control de la distanţă/ service de la distanţă opţional
  • Posibilitate de integrare în reţeaua internă a companiei sau în sistemul de alarmă de incendiu
  • Posibilitate de integrare în sisteme de management al clădirii
  • Economic, eficient şi ecologic
  • Funcţionare simplă
  • Meniu de navigare auto-explicativ
  • Acces rapid la toţi parametrii de setare importanţi
  • Salvează toate caracteristicile de încălzire şi registrele
  • Posibilitate de extindere manuală a timpului de încălzire
  • Poate fi remontat în toate sistemele Schwank
Operarea ThermoControl Plus este simplă şi auto-explicativă.
Temperaturile de zi, de noapte şi pentru protecţia anti-îngheţ sunt dispuse foarte clar şi simplu de setat. Afişajul bine organizat este simplu de citit şi prezintă toate datele relevante. Printr-o simplă acţionare a tastelor, este posibilă afişarea şi editarea în câteva secunde a tuturor valorilor nominale şi actuale. Pe lângă acestea, ThermoControl Plus permite adăugarea unui contact extern de alarmă la sistemul de management al clădirii [BMS] sau la un sistem extern de alarmă de incendiu.

Optimizarea activării - CostControl  
Adevăr simplu: atunci când sistemul de încălzire nu funcţionează, nu consumă energie. Folosind un control integrat pentru optimizarea activării, timpii de funcţionare pot fi reduşi la minimul absolut. ThermoControl Plus include un modul logic inteligent "cu învăţare" care ţine cont de influenţele temperaturii ambientale şi temperaturii exterioare la calcularea timpilor optimi de pre-încălzire. Optimizarea activării se face separat pentru fiecare zonă de încălzire. Acest lucru prezintă simultan două avantaje majore:
  • Datele programate nu mai trebuie să corespundă perioadelor de condiţii meteo.
  • Atunci când ThermoControl Plus revine la datele în timp real, controlul este mult mai exact şi se economiseşte energie.  
Control cu modulaţie completă inclus  
ThermoControl Plus controlează sisteme pe încălzire infraroşu pe gaz cu o singură treaptă, cu 2 trepte sau în modulaţie completă. Această metodă de control permite arzătorului modulant să îşi adapteze în mod inteligent puterea calorifică la cerinţele actuale de încălzire şi la caracteristica de utilizare a spaţiului respectiv. În comparaţie cu sistemele cu o singură treaptă, acesta reduce cu până la 8% costurile energiei la funcţionarea în 2 trepte sau cu până la 15% în modul în modulaţie. Ciclurile de funcţionare [On/Off] scad cu până la 35%, ceea ce determină o creştere a duratei de viaţă prognozate a echipamentelor.





No comments:

Post a Comment