Thursday, December 20, 2012

De ce Schwank?




 De ce Schwank?


Din ce in ce mai multe persoane apreciaza produsele Schwank la nivel mondial!

Lider al producătorilor din 1938
Primul arzător ceramic pe gaz din lume a fost creat şi patentat de Günther Schwank, fondatorul Grupului Schwank, în 1938. De atunci, Schwank a evoluat devenind unul din liderii producătorilor de plăci ceramice şi arzătoare. Obiectivul:
atingerea randamentului maxim şi a eficienţei maxime combinate cu o combustie ecologică.

Calitate germana - Schwank
Calitatea germana a devenit un brand in intreaga lume, datorita seriozitatii si profesionalismului. Schwank produce cele mai eficiente echipamente de incalzire radianta, care au un randament extreme de ridicat, la cele mai inalte standarde din lume.
Baza tuturor arzătoarelor Schwank este placa ceramică: ceraSchwank (marca inregistrata). În cele aproximativ 3.600 orificii convexe ale sale, amestecul de gaz şi aer arde omogen şi curat. Datorită acestei reacţii de încălzire, suprafaţa ceramică atinge temperature de până la 1.150 oC, emiţând radiaţie infraroşie – la fel ca şi soarele. În funcţie de structura plăcii şi designul arzătorului, se degajă 150 W/cm2 sau mai mult. Pe o suprafaţă de 120 cm2 de placă ceramică se generează o putere calorică de 0,6 - 1,8 kW într-un arzător infraroşu pe gaz – pentru cazanele în condensaţie puterea este de 10 - 15 kW.

Eficienta radiatiei – marca Schwank
Alături de spectrul extrem de amplu de randamente, eficienţa radiaţiei – factorul radiant – este elementul determinant pentru majoritatea aplicaţiilor în ingineria termică.
Pentru a influenţa pozitiv eficienţa radiaţiei, calitatea înaltă a materialelor are o importanţă la fel de mare ca şi caracteristicile speciale ale suprafeţei şi perforării
acesteia. Placa ceramica ceraSchwank este fabricată după o formulă specială patentată şi are o suprafaţă specială cu structură în formă de fagure, care oferă o
eficienţă radiantă mai mare decât suprafeţele obişnuite.

Combustie curata – un avantaj important (environment friendly)
Arzătoarele pe gaz cu plăci ceramice de la Schwank funcţionează într-un mod foarte ecologic cu un nivel redus de emisii. Acest lucru se datorează faptului că emisiile de NOx şi CO sunt reduse la minimul absolut datorită combustiei omogene. În cadrul unui proiect european de cercetare, experţii au ajuns la concluzia că placa ceramica ceraSchwank asigură valori ale nivelelor de emisii care nu pot fi obţinute altfel decât cu ajutorul unor plăci pentru arzătoare supuse
unor tratamente catalitice. Datorită acestor proprietăţi, ceraSchwank este una din cele mai eficiente şi mai ecologice plăci ceramice pentru arzătoare din întreaga lume.


Ciclul de viaţă
O altă caracteristică esenţială a plăcilor ceramice pentru arzătoare şi a arzătoarelor ceramice de la Schwank este durata lor de utilizare practic nelimitată. Ceramica de înaltă calitate nu prezintă efecte evidente de uzură sau coroziune, nici chiar atunci când sunt supuse unui număr arbitrar de cicluri cald/rece pe perioada de viaţă a arzătorului – aceasta fiind o diferenţă esenţială faţă de toate suprafeţele metalice ale arzătoarelor sau faţă de plăcile ceramice convenţionale pentru arzătoare.

O gama larga de produse
Arzătoarele şi plăcile pentru arzătoare de la Schwank se utilizează într-o gamă extrem de variată de aplicaţii


No comments:

Post a Comment