Thursday, December 20, 2012

Radiante Infrarosu pe gaz Schwank – Modulatie totala




Avantajele radiantelor cu infrarosu pe Gaz Schwank
  • Economii, reducerea consumului cu pana la 14%, grad inalt de confort, eliminarea variatiilor mari de temperature, confort termic constant.
  • Reducerea ciclurilor pornit/oprit cu pana la 43%
  • Operare simpla datorita utilizarii termocontrolului Plus M
  • Integrare completa intr-un sistem de management al cladirii (BMS)


Schwank este sinonim cu inalta calitate si eficienta energetic pentru sistemele de incalzire industriale. Ca un lider mondial al pietei sistemelor de incalzire infrarosie pe gaz Schwank extinde continuu cercetarea si dezvoltarea sistemelor sale de incalzire. Cei peste 150.000 de clienti multumiti si cele peste 2 milioane de unitati vandute vorbesc de la sine.

Deoarece suntem un producator german, pretentia noastra este de a livra produse si servicii la cel mai inalt nivel posibil de calitate.
Reducerea costurilor energetic si a emisiilor de CO2 este baza filozofiei noastre iar inovatia continua este pasiunea noastra.

De ce modulatia totala?
Modulatia totala pentru cazane a devenit o dotare standard la sistemele de incalzire cu apa.
Acum economia de combustibil si optimizarea gradului de confort incep sa fie accesibile si pentru sistemele de incalzire prin radiatie infrarosie pe gaz.
Toate radiantele Schwank sunt disponibile acum cu modulatie totala.
Aceasta nu reflecta numai varful tehnologiei ci intareste si rolul inovator asumat de Schwank.


Calculul pierderilor de caldura si proiectarea sistemelor de incalzire se face pe baza normativului EN 12831. Parametrii importanti pentru estimarea pierderilor de caldura sunt temperature interioara necesara si temperatura minima exterioara pentru zona respectiva. De exemplu pentru Birmingham aceasta inseamna o temperatura minima exterioara de -5ºC. Media temperaturilor exterioare pe parcursul sezonului rece este de +7,9ºC. Aceasta inseamna ca sistemul de incalzire este supra-dimensionat pentru o perioada de timp de aproximativ 95%.





Reducerea costurilor prin modulatia totala
Modulatia completa reduce costurile energetice cu pana la 14 %

Similar cu motoarele de pe vehicule sistemele de incalzire infrarosu pe gaz au un consum ridicat la putere maxima. Din moment ce puterea maxima este necesara numai cateva zile pe an, controlul prin modulatie ofera posibilitatea adaptarii
performantelor sistemului de incalzire la cerinta actuala. Astfel costurile energetice pot fi reduse cu pana la 14%.


Un alt avantaj major este imbunatatirea gradului de confort. In timp ce pentru 1-treapta de putere temperatura poate varia cu cateva grade fata de cea solicitata, prin modulatia completa a radiantelor Schwank se elimina aceasta variatie de temperatura.
Sunt eliminate astfel diferentele de temperatura.
Oamenii resimt o temperatura constanta.

<<linkuri catre Schwank>>

No comments:

Post a Comment