Thursday, December 20, 2012

Principiul radiantelor ceramice infraroşu pe gaz




Tehnologia radiantelor ceramice infraroşu pe gaz
Radiantele ceramice infraroşu pe gaz sunt instalaţii individuale de încălzire care folosesc radiatie infraroşie şi se încadrează în grupul sistemelor de încălzire descentralizate. Spre deosebire de sistemele de încălzire centralizate, sistemele descentralizate se caracterizează prin faptul că se generează căldura exact în locul în care
este necesară (depozit, atelier, spaţiu de producţie,etc).
Nu este nevoie de niciun mijloc adiţional de transfer termic, care ar putea cauza pierderi suplimentare de căldură şi procese lente de adaptare. Orice tip de radiant ceramic infraroşu pe gaz emană radiaţie infraroşie luminoasa prin plăcile ceramice radiante.
Tehnologia Schwank da randamente dintre cele mai bune la nivel mondial referitor la consumul de energie, emanaţia de energie radiant şi consumul de gaz.

Design şi caracteristici
Datorită impulsului jetului de gaz, aerul necesar pentru combustie este aspirat.
În interiorul radiantului ceramic se formează un amestec omogen gaz-aer. Cu ajutorul unui system elaborat de distribuţie, amestecul gaz-aer este transferat către plăcile perforate ale arzătorului.
Fiecare placă ceramica a arzătorului cuprinde aproximativ 3.000 orificii prin care intră amestecul.
Acesta arde apoi sub suprafaţa plăcii, încălzind-o până la o temperatură de aproximativ 950 oC.
Cu ajutorul unei grile radiante se îmbunătăţeşte eficienţa. Izolaţia suplimentară a carcasei arzatorului reduce pierderea de energie termică prin stratifica rea aerului cald sub nivelul tavanului clădirii. Astfel căldura este transferată direct spre zona unde este necesară – nivelul de lucru.

Produs garantat german
Radiantele ceramice luminoase infraroşu pe gaz „Made in Germania” de la Schwank exceleaza în domeniul soluţiilor inovatoare in ceea ce priveste detaliile tehnice şi sunt construite la standarde de calitate excelente. Materialele utilizate au fost selectate cu atenţie în perspective prelungirii duratei de viaţă şi a menţinerii valorii.

Baza radiantelor ceramice infraroşu pe gaz sunt plăcile ceramice brevetate.Ca inventator
al primei plăci ceramice pentru arzătoare şi apoi prin dezvoltarea ulterioară continuă, Schwank este în poziţia de a oferi o placă ceramică cu o capacitate extraordinar de
mare şi un ciclu de viaţă aproape nelimitat.


No comments:

Post a Comment