Thursday, December 20, 2012

Tuburi radiante Schwank superTube


Tuburi radiante Schwank  superTube reduce caldura pierduta prin reflectoare, datorita geometriei si in special a izolatiei special concepute Delta-Duo. Acest aspect determina reducerea costurilor si a emisiilor de CO2. Prin utilizarea unui reflector din otel placat cu aluminiu, se atinge un grad de reflexivitate de aproximativ 95%. Pierderea de caldura prin convectie este redusa la minim, datorita izolatiei Delta-Duo. In combinatie cu alte componente dezvoltate de Schwank, cum ar fi arzatorul Whisper Jet, superTube® este un produs fiabil de inalta calitate.
Tuburi radiante Schwank superTube - reduce costurile energetice cu pana la 32%

Avantajele tuburilor radiante superTube - Schwank
  • cel mai eficient tub radiant Schwank, cu factor radiant de pana la 77,5%
  • noul material special pentru reflector creste caldura radianta
  • izolatia reflector Delta-Duo ce reduce pierderile prin convectie
  • dezvoltarea (prin simulari in laborator) a unei noi geometrii pentru reflector (reflector-Delta)
  • arzator silentios "Whisper Jet" cu flacara laminara exterm de lunga
  • mod de operare in modulatie, standard arzator in 2-trepte de putere
  • design estetic si disponibil intr-o mare varietate de culori
  • calitate Made in Germania
 Valoare factor radiant pentru superTube 630, masurata in laboratoarele DVGW in acord cu EN 416-2.

Inovaţia poartă numele superTube. Acest nume este sinonim cu caracteristicile excelente ale produsului. Niciun alt tub radiant nu poate oferi un factor radiant atât de mare de 77.5%* – Schwank ridică din nou ştacheta. Prin dezvoltare permanentă în Centrul de Inovaţii Schwank şi prin utilizarea simulărilor numerice ale debitului [3D], superTube este simbolul eficienţei energetice şi a randamentului ridicat. Datorită geometriei sofisticate a echipamentului şi designului atrăgător, superTube poate fi integrat şi se va încadra foarte bine într-o varietate de aplicaţii, fie că este vorba de o hală de producţie, un show room, un centru de expoziţie sau alt tip de clădire, superTube impune standardele, chiar şi pe termen lung.

Instructiuni aplicare/utilizare
Avantajele majore ale produsului: Tubul radiant cel mai economic şi eficient din punct de vedere energetic de la Schwank Factor radiant de 77.5%* Material reflector special izolat pentru a creşte puterea radiantă Dublă izolaţie delta pentru a reduce transferul căldurii prin convecţie Geometrie inovatoare a reflectorului creată în laboratorul de simulări [Delta reflector] Arzător Whisper-Jet care generează o flacără laminară, extrem de lungă Tehnologie în 2 trepte pentru arzător [standard]; în modulaţie completă [opţional] Disponibil în două culori diferite [culoare standard gri-aluminiu RAL 9007, alte culori disponibile la cerere] 6 clase de performanţă [15 până la 50 kW] şi 3 dimensiuni [3,7m, 6,7m, 9,7m] Calitate „Made în Germania“ * Factorul radiant al superTube 630 măsurat de laboratorul DVGW conform DIN EN 416-2

No comments:

Post a Comment