Thursday, December 20, 2012

Bine ati venit pe blogul oficial Schwank Romania



În urmă cu peste 70 ani, fondatorul Grupului Schwank, Gunther Schwank, a inventat radiantul ceramic infraroşu pe gaz. De atunci centrul activităţilor noastre este clar: Soluţii inovatoare de încălzire - o cerinţă fundamentală pentru bunăstarea populaţiei. În cele din urmă, clienţii noştri solicită soluţii de încălzire eficiente din punct de vedere al costurilor şi fiabile susţinute de consiliere profesională şi un service excelent pentru clienţi.

Datorita experientei noastre ample, a produselor avansate din punct de vedere tehnologic si a standardelor stricte de calitate, suntem cel mai mare furnizor si lider de piata pe plan mondial in domeniul radiantilor infrarosu pe gaz pentru clădiri industriale, aplicaţii exterioare şi arene sportive. Faptul că s-au vândut peste 2 milioane echipamente de încălzire în peste 40 ţări unor clienţi satisfăcuţi vorbeşte de la sine. După cum puteţi vedea din baza noastră de date cu referinţe, clienţii tipici variază de la firme foarte mici la fuziuni ce operează la nivel internaţional.

Aceasta ne demonstrează că am satisfăcut încrederea ce ne-a fost acordată, şi pentru că suntem oameni care pun preţ pe încrederea acordată, misiunea noastră este să depăşim întotdeauna aşteptările clienţilor noştri.

Cu stimă,
Unterschriften

Mai multe detalii pe situl Schwank 

No comments:

Post a Comment